Hej på er!

Ja nu i skrivandets stund knackar våren på dörren, men vet inte riktigt om det stämmer för just idag onsdag 10 april. Varför jo det snöade lite, och då kan man ju undra vart tog den lilla värmen vägen som vi haft några dagar. Men vi får ha förtröstan värmen kommer väl får vi hoppas, för nu behöver vi både värmen och solen för att kunna vakna till liv både här och där.


För hur det nu än är så nalkas ju en ny säsong för våra husvagnar/husbilar. Många har säker börjat ta ut dom för vårstädning och tvättning, för även dom behöver ju lite omvårdnad innan vi drat ut på våra vägar i sommar. Själva så har vi redan varit ute en sväng med pärlan, det gick bra fast man var allt lite ringrostig i några minuter i alla fall ha ha. Gäller ju att vara i form fram till årsmötet i Hjo Kristi flygare helgen.


Men nu får vi hoppas att vi även denna sommar får bra väder, kanske inte lika varmt som förra som förra året det var lite väl mycket värme. Lagom är ju bäst sägs det ju, men vad är lagom i dessa dagar.


Nog om detta mina vänner, hoppas ni alla har hälsan i behåll så kanske vi ses ute på våra vägar. Själva drar vi till interrallyt i Holland veckan efter midsommar. Det ska bli en upplevelse att få se hur dom har det, Även knyta nya bekantskaper är inte helt fel det häller.


Ha det så bra så hörs vi snart igen.


Mvh. Benny Pettersson 

Ordf. Club Solifer Sweden